'"Ze mag in het Mooi Leven Huis zichzelf zijn."
Cheyenne

Wij zijn Richard en Cindy. De ouders van onze mooie dochter Cheyenne. Cheyenne is net 18 geworden en heeft nog drie zussen. Ashley (nu 26 jaar), Leann (16 jaar) en Skye (14 jaar). Wij vinden het fijn dat Cheyenne in de toekomst een plekje krijgt waar wij als gezin en een intensief betrokken opa en oma deel van haar leven kunnen blijven uitmaken.

'"Bowi houdt van drukte en gezelligheid."
Bowi wil gezien worden

Wij zijn Tamara, Gerard, Roos en Bowi. We wonen in Poortugaal in de wijk Valckesteijn.

Vader Gerard werkt bij Sprank interieurprojecten. Zijn hobby’s zijn, fietsen, wandelen met Flo (onze hond) en klussen.

Moeder Tamara neemt veel van de verzorging van Bowi op zich, zij zorgt graag voor haar gezin en is gek op mooi weer en leert op het moment de Spaanse taal, gezien we vaak naar onze vakantieverblijf in Spanje zullen gaan samen met het hele gezin. 

Zus Roos is een heerlijke meid. Heeft de theatermavo afgerond, en zit op de vervolgopleiding MBO theaterschool in Rotterdam. Roos is gek op zingen, dansen en acteren. Daarnaast is ze erg zorgzaam en gek op haar broer.

'Marieke geniet van gezelschap.'
Samen iets moois opzetten

Marieke heeft het zeldzame WHS-syndroom en is meervoudig beperkt, Ze is een heel vrolijke meid maar is wel snel moe. Ze heeft ook overdag een bedrust nodig  Ze helpt graag mee, ze kan zich verbaal aardig duidelijk maken en dan merk je dat ze een goed geheugen heeft en ons regelmatig ergens aan herinnert. Marieke gaat graag naar school / dagbesteding. 

'"Dingen samen doen. en samen zijn."
Liz is een vrolijke meid die wel aansturing nodig heeft.

Liz is een enthousiaste meid van 18 jaar met een meervoudige beperking. Ze gaat met veel plezier naar school, houdt erg van muziek, dansen, voetballen en fietsen met de duofiets. Met wat aansturing helpt Liz ook graag mee met wat simpele taakjes zoals bijvoorbeeld het bestek op tafel leggen. 

'Collin is dol op zijn knuffelhond.'
Een ontzettend lieve vent

Wij zijn de familie van der Weide, bestaande uit Frank, 51 jaar en werkzaam als leerkracht met blinde en slechtziende kinderen. Romy, 49 jaar, werkt in het speciaal basisonderwijs als schoolpsychologe. Collin is ons oudste kind, over hem hieronder meer. Ons middelste kind is onze dochter Veerle, zij is 13 en zit op de HAVO. Onze jongste zoon heet Casper, hij is 9 jaar en zit op de basisschool.

'Hoe mooi kan alles samenkomen.'
Op reis naar een Mooi Leven Huis

Wij zijn Jan, Conny, Cheyenne, en ons cri du chat meisje Yessie. Dat is ons gezinnetje. Yessie is 5 weken te vroeg geboren met een keizersnede. Doet het eigenlijk best goed vinden wij. Zus Cheyenne is altijd overal bij betrokken en wilde ook altijd mee naar therapie, tandarts of ziekenhuis. Yessie is net 19 geworden en een ondeugende, nieuwsgierige, veeleisende en lieve puber in het quadraat. 

'"Een eigen taaltje met zijn hond Lisa..."
Onze vrolijke Tristan

Tristan heeft totaal verschillende hobby’s. Hij is dol op zijn Ipad, die gaat in principe overal mee naartoe, behalve naar school. Het liefst kijkt hij Youtube maar hij doet ook veel spelletjes. Sowieso is hij gek op alle mobiele technologie, na het eten mag hij als beloning ook een keer bellen.

Buiten gaat hij het liefst op zoek naar de tram en de metro, zowel de spoorwegovergang als een ritje met de metro zijn allebei top attracties. Ook kranen, vrachtwagens en snelle auto’s zijn favoriet. Ook gaan we één keer per week zwemmen in de Lansing.